• 05/10/2023

GEGOLFDE BUIGBARE BUIS: DE VOORDELEN

GEGOLFDE BUIGBARE BUIS: DE VOORDELEN

GEGOLFDE BUIGBARE BUIS: DE VOORDELEN 500 450 Eurotis

De buissystemen van Eurotis zijn gebaseerd op gegolfde buigbare buizen in AISI 205 en AISI 316L austenitisch roestvrij staal en op messing fittingen, ontworpen en vervaardigd om de installatie te vergemakkelijken en maximale dichtheid te garanderen.

De PLT-CSST gegolfde buigbare buis heeft verschillende voordelen:

  • Hoge weerstand tegen druk en corrosie: AISI 304 en AISI 316L roestvrij staal staat bekend om zijn uitzonderlijke weerstand tegen corrosie en hoge druk, waardoor het ideaal is voor gebruik in natte omgevingen, zoals sanitaire en thermische systemen, en voor toepassingen waar superieure duurzaamheid vereist is.
  • Flexibiliteit en vervormbaarheid: het kan handmatig worden verbogen om te passen in verschillende fabrieksconfiguraties zonder dat er complexe verbindingen nodig zijn of gelast moet worden. Dit vermindert het risico op lekken en vereenvoudigt de installatietijd en -methoden.
  • Lichtgewicht: PLT-CSST buizen zijn lichter dan andere materialen zoals koperen of traditionele stalen buizen, wat het transport en de installatie vereenvoudigt.
  • Lagere installatiekosten: de flexibiliteit en het installatiegemak kunnen helpen om de arbeidskosten en de tijd die nodig is om een project te voltooien te verlagen, waardoor geld en middelen worden bespaard.
  • Veiligheid: de CSST is ontworpen om te voldoen aan strenge veiligheidsnormen en is bestand tegen temperatuurschommelingen en mechanische belasting, waardoor het risico op defecten of lekkage wordt beperkt.
  • Veelzijdig gebruik: de PLT-CSST kan worden gebruikt in verschillende installatietoepassingen, zoals waterdistributiesystemen, gasinstallaties en thermische zonne-installaties, waardoor het een veelzijdig product is voor de hydro-thermo-sanitaire industrie.
  • Lage drukverliezen: de kromtestralen van de golven geven de PLT-CSST-buis een maximale buigefficiëntie en zorgen ervoor dat de vermindering van de binnendiameter en het debiet langs de bocht verwaarloosbaar is.
  • Duurzaamheid op lange termijn: dankzij de weerstand tegen slijtage en corrosie heeft de PLT-CSST een lange levensduur, waardoor na verloop van tijd minder dure vervangingen nodig zijn.
  • Naleving van regelgeving: de PLT-CSST van Eurotis is ontworpen en geproduceerd om te voldoen aan de regelgeving en kwaliteitsnormen die vereist zijn in de  hydro-thermo-sanitaire industrie.
  • Duurzaamheid: roestvrij staal is een van de meest milieuvriendelijke materialen ter wereld. Recyclebaarheid, hygiëne en corrosiebestendigheid zijn slechts enkele van de kenmerken die het tot een voorvechter van milieuduurzaamheid en circulaire economie maken.

De voordelen van onze PLT-CSST-buis zijn zeer belangrijk voor iedereen die werkzaam is in de hydro-thermo-sanitaire sector, omdat ze betrouwbaarheid, duurzaamheid en installatiegemak bieden, de kwaliteit van projecten helpen verbeteren en de totale kosten helpen verlagen.